Please Help Me Reach My Goal

Raised so far $
My goal $ 1000

Riding a
2019 Moto Guzzi V85

I'm riding with MotoVeda Ride out

My team


Complete your profile I’ve shared and asked my friends Donate to your self Raised $200 and receive a patch

MotoVeda Sunday Ride 2 juni 2019

Posted on Saturday 2nd

MotoVeda is al jaren scooter- en MP3 dealer, sinds 2018 is daar het dealerschap van Aprilia en MotoGuzzi bijgekomen. MotoVeda is in 2017 ook officieel Rev'it dealer geworden, in de Rev'it shop kan iedere scooter- , MP3 én Motorrijder zijn hard ophalen als het om een mooie, veilige, trendy outfit gaat.

Ieder jaar organiseert MotoVeda een paar evenementen waaronder de start van het seizoen, toerritten in samenwerking met clubs waar zij sponsor van zijn. Ook zijn er regelmatig business clubs te gast om het bedrijf te bekijken en kennis te maken met MotoVeda.

Dit jaar rijdt MotoVeda mee met de Sunday ride out op Zondag 2 juni 2019. De Sunday ride out wordt over de hele wereld gereden. Motorrijders rijden op deze dag allemaal voor een goed doel. Henk, Emmy en hun MotoVeda team zullen allemaal meerijden voor het goede doel (KWF). Alle MotoVeda "vrienden"zijn van harte welkom om mee te rijden als zij op een motorscooter, motor of MP3 rijden. Deze rit is helaas niet geschikt voor 50 cc rijders

De rit start om 1200 uur. Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 uur voor koffie/thee/gebak en kan gebruik maken van extra korting op de kleding afdeling. Er zal een rit van ongeveer 200 km worden gereden met een lunchstop (die voor eigen rekening is) en een middagstop die voor rekening van MotoVeda zal zijn.

Rijd jij ook mee voor het KWF en wil je een leuke motorrit rijden? Je bent van harte welkom!

Aanmelden kan via www.ridesunday.com/join/MotoVedaRideout of info@motoveda.nl minimale donatie per voertuig is € 25,= dit komt t.b.v. het KWF 

Wij zoeken voor deze rit nog een aantal voorrijders (MP3 en motorrijders)

MotoVeda zal de gedoneerde bedragen verdubbelen (tot een maximum van € 2500,=) wij hopen natuurlijk meer geld voor het KWF op te gaan halen. 

 

My Sponsors

Henk & Emmy Veenendaal

$580 USD

Show more